Skoči na glavno vsebino

SRČNO IN RADOSTNO OBDAROVANJE

V ponedeljek je bil v CIRIUS Vipava res poseben dan, saj nas je v tem lepem, prazničnem decembru polnem čarobnih pričakovanj, obiskala glasbena skupina GeDoRe.

Pobuda za dobrodelni nastop glasbene skupine je prišla ob sodelovanju članov skupine GeDoRe in našega učenca Jureta Vatovca, ki pravi, da se  mu je z njihovim obiskom izpolnila njegova največja želja. 

S svojim nastopom so srčno počastili tudi svetovni dan invalidov in ljudi s posebnimi potrebami, ki ga obeležujemo 3. decembra in seveda prihod, vsem otrokom najljubšega svetnika, sv. Miklavža.

Razveselili so nas s pestrim glasbenim izborom in skladbami, katere so učenci spremljali z navdušenim ploskanjem, petjem in plesom.

Za Jureta in vse nas bo ta praznični čas srčne povezanosti in obdarovanj ostal nepozaben in kot so se izrazili fantje skupine Gedore, ostajajo tudi naši učenci za vedno v njihovih srcih in nepozabnem spominu.

Srčna hvala vsem članom glasbene skupine za podarjeni čas, izvzet iz njihovih natrpanih urnikov in za vse lepe, nepozabne trenutke.

                                                                                                                                                        Ines Šinigoj Bandelj in Jure Vatovec, CIRIUS Vipava

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost