Nekateri naši učenci zelo radi fotografirajo. Ena od teh je tudi Klaudija. Da pa bi lahko v svoje fotografije res zajela tisto, kar sama želi, smo v okviru projekta PDU preizkusili različne možnosti fotografiranja (fotoaparat, komunikator, tablični računalnik, mobilni telefon). Izkazalo se je, da je s tabličnim računalnikom najbolj spretna, zato smo iskali poti, kako bi ga lahko pritrdili na njen električni voziček, da bi lahko pripomoček samostojno in čim lažje prilagajala po svojih željah.

Na naše želje se je odzval gospod Robert Peric, ki nas je v zimskih mesecih nekajkrat obiskal in priskrbel vse potrebne pripomočke, da je lahko Klaudiji na njen električni voziček namestil nosilec za tablični računalnik. Tako bo lahko samostojnejša, lažje bo pokazala svoje spretnosti in ustvarjalnost na področju fotografiranja in uporabe drugih aplikacij, ki ji bodo pomagale pri razvijanju sposobnosti in izražanju svoje ustvarjalnosti.

Najlepša hvala gospodu Robertu Pericu in podjetju Sprejemnik, Magda Peric S.P., saj sta pripomogla k večji samostojnosti in kvaliteti življenja naših učencev.

Mentorica Adrijana Lampe Mikuž

 

Dostopnost