Skoči na glavno vsebino

SREČANJE Z MOTORISTI

Bila je tretja sreda v septembru in bilo je malo po 16.uri. To je že tradicionalno datum in ura srečanja ter druženja motoristov z učenci CIRIUS-a Vipava.

Po dveh letih so se, tokrat že devetnajstič, ponovno pripeljali iz različnih krajev naše Primorske, pa tudi Gorenjske in Dolenjske. Več kot trideset, med njimi deset trajkov in dvajset motorjev, se jih je ob hupanju zapeljalo na naše dvorišče. Med njimi znani obrazi, pa tudi nekateri, ki so prišli prvič. Vsi opremljeni z dodatno čelado za popolno varnost učencev.

Največje povpraševanje je, seveda, bilo po trajkih. Tudi zato, ker je vožnja z njimi za naše učence primernejša in boj varna.

Ponudba je bila velika, tako glede barve kot izdelave. Seveda je bila želja, da se popeljejo z vsakim izmed njih. In tako se je skozi Vipavo več kot eno uro vila kolona motoristov z našimi učenci.

Hvala Alešu Bratožu, ki je glavni pobudnik tega srečanja in vsem, ki so že leta pripravljeni darovati svoj čas, da učenci doživijo tudi tako izkušnjo kot je vožnja z motorjem.

                                                                          Ivica Petrič

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost