Skoči na glavno vsebino

Mobilnost v Španiji

Peti dan

zadnji dan. S katamaranom se bomo skupaj s prijatelji iz Spanije odpeljali na izlet do klifov in jame. Potem pa nas caka slovo in pot domov. Priletimo v Trst. Pozdrave vsem.


Četrti dan

Dopoldan smo spoznavali solo in se učili o južnem sadju popoldan pa smo se odpeljali v Javio. V turkiznem morju smo se igrali z valovi. Zvečer pa smo že pakirali kovčke.


Tretji dan

Sreda je minila enako hitro kot vsi dnevi doslej, zdi se, da v Španiji čas teče hitreje.

Z avtobusom smo se odpeljali v Valencijo in obiskali Oceanografski institut.

Videli smo veliko zanimivih živali in izvedeli, kako skrbijo zanje.

Uživali smo ob nastopu delfinov.

Pozen popoldan smo preživeli na plaži.

Zvečer smo okušali španske specialitete. Denia je Unescovo mesto kulinarike in prepričali smo se, da zares dobro kuhajo.


Drugi dan

Sprejem pri zupanu Denie.

Paella je odlicno uspela. Nismo vedeli, da obstajajo tako velike ponve. Poskusali smo tudi drugo hrano, ki je prej nismo poznali. Npr suho hobotnico. Popoldan smo se prepustili valovom in toplemu soncu. Sedaj pa smo na avtobusu in se peljemo proti Valencii. Pokrajina je prelepa. Pozdrave vsem, ki nas berete. Ekipa Erasmus+


Prvi dan

Ekipa Erasmus + se je oglasila iz Španije. Vsi se odlično počutijo. Včeraj so se srečali z vrstniki in učitelji iz sole. Skupaj so šli k morju, kjer so se igrali razne vodne igre in se preizkusili v supanju. Danes jih bo sprejel župan Denie, potem pa grejo v nakup za pripravo paelle ki jo bodo na šoli skuhali za kosilo. Gotovo bo uspela.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost